Startersgesprek

Als starter bent u bij SCH€€RS belastingadvies & financiële planning aan het goede adres.

Wat is voor u de meest geschikte rechtsvorm? Wat zijn uw wensen? De juiste rechtsvorm kan een aanzienlijk financieel voordeel opleveren.

Voor ondernemers, die al langer bezig zijn, is het eveneens van belang om periodiek de geschiktheid van hun rechtsvorm te beoordelen. Dat gebeurt aan de hand van de groei van uw onderneming, van uw wensen en uiteraard van de fiscale en juridische wetgeving.

Daarnaast bestaan er fiscale mogelijkheden om de financiering van een te kopen onderneming te vergemakkelijken: De verkoper die de koper gedeeltelijk financiert, de mogelijkheid van geruisloze doorschuiving (dat verlaagt de koopsom) of de mogelijkheid voor de koper om - in geval van een startende ondernemer - willekeurig te kunnen afschrijven (wat een liquiditeitsvoordeel oplevert).

SCH€€RS belastingadvies & financiële planning brengt graag de mogelijkheden voor uw situatie in kaart. Als u dat wilt, kom ik daarvoor bij u langs. Voor meer informatie ben ik tijdens kantooruren bereikbaar via het telefoonnummer op deze site. U kunt natuurlijk ook een e-mail sturen.

Adres- en contactgegevens
ABostulp 20
5432 HK  Cuijk (NL)
T06 54353028
Einfo@scheersbelastingadvies.nl
KKvK-nummer: 17200983
BBTW-ID-nummer: NL001897621B80